TARINANI

Yrityksen takaa löydyn minä, Erika Louhivuori, elämäniloinen ja helposti lähestyttävä yrittäjänainen. Olen ammatiltani koulutettu hieroja ja omaan vahvan anatomisen tuntemuksen ja aidon halun hoitaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Suhtaudun intohimoisesti NO HANDS hierontaan, koska sain siitä itse suurta apua.

Erika LouhivuoriTarinani hierontayrittäjäksi sai alkunsa asuessani Englannissa vuosina 2011-2014, se oli nimittäin siellä missä tutustuin  NO HANDS hierontaan. Tein pitkää päivää kaupan alalla ja kärsin moninaisista stressioireista, mm. kireistä lihaksista, migreenistä ja vatsavaivoista. Tuntui siltä, kun koko kehoni olisi jatkuvassa jännitystilassa. Kova kiire ja pitkät päivät johtivat myös siihen, etten ehtinyt harrastamaan liikuntaa, mikä vain pahensi tilannetta.

Ensimmäinen NO HANDS käsittelyni oli hämmentävä kokemus. En oikein pystynyt rentoutumaan ja mietin jatkuvasti, että mitä tuo hieroja oikein tekee – se nimittäin erosi niin paljon aiemmin kokemistani hieronnoista ja niitä oli vuosien varrella kertynyt huomattava määrä. Kun onnistuin rentoutumaan ja vain olemaan hetkessä, koin jotain yllättävää. Käsittely toi vahvasti tunteeni pinnalle ja huomasin mihin jamaan olin itseni ajanut! Mielialani koheni kerta kerralta, kun kävin NO HANDS hoidoissa. Migreenit vähenivät myös ja tuntemani jännityskin hävisi. Hoito vaikutti minuun hyvin vahvasti myös psyykkisellä tasolla. Huomasin arvomaailmani muuttuneen ja päädyin irtisanoutumaan stressaavasta työstäni.

Päädyin samoihin aikoihin palaamaan Suomeen ja ajatus alanvaihdosta alkoi tuntua oikealle ratkaisulle. Syksyllä 2015 lähdin opiskelemaan klassista- ja urheiluhierontaa ja ainoastaan kaksi kuukautta valmistumisen jälkeen otin osaa ensimmäiseen NO HANDS hierontakurssiin. Ajatukseni on koko ajan ollut se, että haluan tuoda Suomeen tämän oman elämäni mullistaneen hoitomuodon.

Iloitsen siitä että NO HANDS hieronnan avulla pystyn tarjoamaan asiakkailleni parempia tuloksia kuin tehdessäni klassista tai urheiluhierontaa – ja mikä parasta kivuttomasti. Asiakas pääsee myös nauttimaan tuloksista pidempään, kun olemme hoitaneet myös syitä kireyksien takana.

NO HANDS täytyy kokea jotta voi ymmärtää mistä on kyse – varaa siis aikasi tästä.