Kuulostaako liian hyvälle ollakseen totta? Mitä jos kertoisin sinulle, että kaikki tämä on mahdollista, kun opit säätelemään hermostoasi?

Pidän MAKSUTTOMAN verkkoluennon ma 25.9 klo 19.00, aiheena “TASAPAINOINEN HERMOSTO - AVAIN HYVINVOINTIISI”, missä kerron sinulle mm. miten stressinsäätelyyn ja omaan jaksamiseen pystyy vaikuttamaan oppimalla hermoston säätelykeinoja.

 

Verkkoluento on täydellinen sinulle, joka:

✨ Haluat oppia ymmärtämään kehoasi ja mieltäsi paremmin

✨ Haluat saada helpotusta omaan oloosi ja lisää tasapainoa arkeesi

✨ Haluat löytää uusia keinoja säädellä stressiä ja tunteitasi

✨ Haluat jaksaa paremmin arjessasi ja palautua paremmin

✨ Haluat kuulla miten pitkäaikainen stressi ja trauma vaikuttaa hermostoosi ja miten on mahdollista korjata niiden tekemät vauriot

 

Luennolla tulet oppimaan:

✅ Mistä tunnistaa ylivireystilan, mutta myös muut vireystilat, eli optimivireyden ja alivireyden

✅ Miten pitkittynyt stressi ja trauma vaikuttaa hermostoon

✅ Mikä hermoston toimintahäiriö on ja miten se syntyy

✅ Miksi kannattaisi oppia säätelemään hermostoa juuri kehollisesti

✅ Mitkä säätelykeinot on tehokkaimmat tasapainottamaan hermostoa

 

Tulen myös ohjaamaan hermostoa tasapainottavan harjoituksen luennon päätteeksi!

 

Mikäli et pääse live aikaan mukaan verkkoluennolle, niin ei hätää! Tallenne tulee kaikille, jotka ovat rekisteröityneet luennolle ja on katsottavissa 48h.

Lämpimästi tervetuloa mukaan maksuttomalle verkkoluennolle maanantaina 25.9 klo 19.00!

Kuka minä olen ja miksi olen oikea henkilö puhumaan tästä aiheesta?

Olen Erika Louhivuori, Helsingissä toimiva kehollinen traumaterapeutti ja koulutettu hieroja. Olen erikoistunut hermostoa tasapainottaviin menetelmiin ja tapaan vastaanotollani päivittäin ylivirittyneisyyden ja hermoston toimintahäiriöiden kanssa kamppailevia ihmisiä. Oppini olen hakenut ulkomailta alan huipuilta. Olen mm. käynyt Isossa Britanniassa erikoistumassa psykoterapeutti ja hieroja Gerry Pyvesin kehittämiin alaa mullistaneisiin menetelmiin, NO HANDS- hierontaan ja TRAUMA DISCHARGE terapiaan, jotka molemmat vaikuttavat suoraan hermostoon. Olen lisäksi perehtynyt vireystilansäätelyyn sekä trauman ja stressin vaikutukseen hermostoomme.
Minulla on myös omakohtaista kokemusta ylivirittyneisyydestä ja hyödynnän aktiivisesti jakamiani vinkkejä omassa arjessani, sen lisäksi että opetan niitä asiakkailleni vastaanotollani ja pitämilläni verkkokursseilla.