PALVELUT

 

Beyond Massage tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hierontapalveluja. Jokainen hieronta räätälöidään asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaan ja sitä voidaan mukauttaa myös hieronnan aikana. Jos et ole aiemmin kokenut NO HANDS hierontaa suosittelemme ensimmäiseksi käsittelyksi joko “4 Elements” tai "Structural Release" hierontaa. "4 Elements" yhdistää neljä hyvin erilaista hierontatyyliä, mitkä tasapainottavat kehoa ja mieltä. "Structural Release" on kuin urheiluhieronta potenssiin kaksi, eli valitse tämä ensimmäiseksi käsittelyksi jos kaipaat muokkaavaa hierontaa.

KOKOVARTALOHIERONNAT

60 minuuttia

NO HANDS Structural release massage, 79€

Käyttämällä yhtä maailman uusimmista ja syvimmistä kehonhoidon tekniikoista, voidaan vapauttaa selkäranka, niska ja lantio, jotta ne toimisivat kuten ne on tarkoitettu toimimaan. Kun selkäranka, niska ja lonkat ovat vapaat ja joustavat, hermoviestintä sekä imuneste- ja verenkierto elimillesi paranee, kehon toiminnan, terveyden ja energian lisääntyessä. Tämä on kuin urheiluhierontaa, mutta NO HANDS tapaan tuloksia saadaan aikaan kivuttomasti.

NO HANDS 4 elements massage, 79€

Tämä on kaikki alla mainitut hoidot yhdistettynä yhdeksi käsittelyksi. Jos et ole aiemmin kokenut NO HANDS hoitoa, tämä on hyvä tapa aloittaa. Tällä käsittelyllä ei ole mitään piiloitettua uskonnollista tai muutakaan pohjavirettä, kyse on puhtaasti erityyppisestä hierontatyylistä, nopeudesta ja syvyydestä. Esimerkiksi Earth osuudessa sivelyt ovat hitaita ja syviä, kun taas Air on miltei liikkumatonta. Kehosi ottaa hoidosta kaiken tarvitsemansa, olipa kyse sitten kireyksistä luopumisesta, kehon ja mielen yhteydestä, vapautumisesta tai piristymisestä.

NO HANDS Earth massage, 79€

Tämä syvä ja hidas käsittely tuo mielen ja kehon tasapainoon ja "maadoittaa" meidät. Mikään muu hoito maailmassa ei aseta kehollesi niin paljon painoa ja voimaa niin hellävaraisesti ja turvallisesti. Jos joskus tunnet tarpeen hidastaa tahtia ja hengittää syvemmin, tämä hoito on sinulle.

NO HANDS Water massage, 79€

Niin suuri osa kireyksistämme todellakin tulee mielestä. Tämä hieronta tyynnyttää ja rauhoittaa mieltä lempeillä, mutta syvillä sivelyillä, jotka ovat ainutlaatuisia NO HANDS -hieronnalle. Aaltomaiset voimakkaat sivelyt, jotka virtaavat kehollasi, edesauttavat kehon kaikkien lihaksien vapautumista. Käsittely pesee huolet mielestäsi, rauhoittaa hermostoasi ja vähentää stressiä.

NO HANDS Fire massage, 79€

Suuri osa rakenteellisesta epätasapainosta ja lihaskivusta on yksinkertaisesti seurausta kertyneestä jännityksestä. Yleisimmät fyysiset merkit tästä ovat kireydet olkapään, kaulan ja selän alueella. Hoito lisää nivelten liikuvuutta ja venyttää lihakset takaisin luonnolliseen joustavuuteensa, ilman kipua ja epämukavuutta. Kun lihakset palaavat takaisin normaaliin asentoonsa, selkäranka pidentyy ja suoristuu luonnollisesti. Hoito sisältää laajan valikoiman nopeutta ja syvyyttä ja jättää kehosi täyteen energiaa koko tulevalle viikolle.

NO HANDS Air massage, 79€

Joskus tarvitsemme vain rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Mikäli koet itsesi uupuneeksi ja kehosi “energiapankki” on ollut pitkään tyhjä tämä hoito on sinulle. Rauhallinen ja lempeä hieronta antaa keholle aikaa ja tilaa korjata itsensä. Tämä hierontatyyli eroaa eniten muista ja sille tyypillistä on hiljaisuus sekä kevyt, hellä, lämmin kosketus.

90 minuuttia

PREMIUM Hemmotteluhoito, 125€

Tämä hemmotteluhoito, joka sisältää vapaavalintaisen 60 minuutin NO HANDS kokovartalohieronnan ja 30 minuutin autuaan lepohetken mukavassa hoitohuoneessamme, on juuri se, mitä tarvitset ladataksesi akkusi. Nauti olostasi omassa rauhassa ja ota vaikka päiväunet hoidon jälkeen, jos siltä tuntuu. Sisältää raikkaan hedelmälautasen ja lasin (alkoholitonta) kuplivaa hedelmäjuomaa. Anna lahjaksi tai varaa itsellesi omaa laatuaikaa kiireen keskelle!

 

PUOLIHIERONNAT

30 minuuttia

NO HANDS back massage, 43€

Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista vapauttaa jännitystä ja purkaa kaikki selkärangan, lantion ja kaulan solmut. NO HANDS hieronnan ainutlaatuinen lähestymistapa tarkoittaa, että tuloksia saadaan aikaiseksi kivuttomasti.

NO HANDS foot massage, 43€

Jaloista löytyvät heijastepisteet hoitavat koko vartaloasi ja tämän käsittelyn jälkeen voit lähteä tuntien, että koko vartalosi on kokenut muutoksen. Tämä on syvärentouttava ja miellyttävä hoito, joka sulattaa arjen huolet. Hoidon jälkeen koet että “kävelet ilmassa”.

NO HANDS face and neck massage, 43€

Tämä hoito on itse asiassa koko pään, kaulan, kasvojen ja hartioiden hieronta. Se voi auttaa sinua vapauttamaan jännitystä koko olemuksestasi ja saa sinut tuntemaan itsesi hemmotelluksi ja piristyneeksi.  NO HANDS kosketus pään ja kasvojesi ympärillä on yksinkertaisesti ainutlaatuinen ja syvästi mieltä ylentävä kokemus.

Tutustumistarjous!

Ensimmäinen NO HANDS kokovartalohieronta (60 min) 59€ tai 4 kokovartalohierontaa kuukauden sisään hintaan 220€ (55€/kerta). Mahdollisuus myös edullisempaan kertahintaan kuukausisopimuksella (minimi sitoutumisaika 6kk). Kysy lisää.

Asiakkailta