HINNASTO & PALVELUT

 

Beyond Massage tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hierontapalveluja sekä kehollista traumaterapiaa, joka keskittyy purkamaan traumaa keskushermostosta. Jokainen hoito räätälöidään sinun sen hetkisten tarpeidesi, toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Mikäli olet kiinnostunut NO HANDS hieronnasta voit varata palvelun suoraan nettiajanvarauksen kautta. Keholliseen traumaterapiaan liittyen yhteydenotot sähköpostitse.

KEHOLLINEN TRAUMATERAPIA

60 minuuttia / 115€

Mikäli kärsit traumasta tai hermostosi on jatkuvasti yli- tai alivirittyneessä tilassa, tämä on juuri oikea hoito sinulle. Menetelmä purkaa traumatietoisen kosketuksen ja liikkeiden avulla hermostoon kertynyttä traumaa, lisäten resilienssiäsi, eli jaksamistasi arjessa. Lyhyesti ja ytimekkäästi trauman purkaminen tasapainottaa hermostoasi ja muuttaa sitä kautta sen, miten reagoit ympäröivään maailmaan, muihin ihmisiin sekä jokapäiväisen elämän haasteisiin.

 

KOKOVARTALOHIERONNAT

60 minuuttia / 85€

Valittavanasi seuraavat hieronnat:

NO HANDS 4 elements - hieronta

4 elements hieronta on yhdistelmä neljää hyvin erilaista hierontatyyliä. Jos et ole aiemmin kokenut NO HANDS hierontaa, tämä on hyvä tapa aloittaa. Kun olet kokenut kaikki hierontatyylit, sinun on jatkossa helpompi pyytää, juuri sellaista hierontaa mitä kaipaat.

NO HANDS Earth - hieronta

Earth hieronta on hidastempoinen ja syvä hierontatyyli, missä käytetään paljon painetta, sen tuntumatta kivuliaalle. Se on erinomainen valinta, mikäli tunnet tarvetta hidastaa tahtia ja hengittää syvemmin. Mikään muu hieronta ei aseta kehollesi niin paljon painoa, niin hellävaraisesti ja turvallisesti.

NO HANDS Water - hieronta

Tämä hierontatyyli on klassista NO HANDS -hierontaa parhaimmillaan. Aaltomaiset voimakkaat sivelyt, jotka virtaavat kehollasi, edesauttavat kehosi kaikkien lihaksien rentoutumista. Sivelyt voivat olla hitaita tai hieman virtaavampia, syviä tai hieman kevyempiä, yhteistä tälle hierontatyylille on kuitenkin kyltymätön edestakainen liike.

NO HANDS Fire - hieronta

Fire hieronta avaa kehosi "lukkoja", lisäämällä niveltesi liikkuvuutta ja venyttämällä lihaksesi takaisin luonnolliseen joustavuuteensa, ilman kipua ja epämukavuutta. Kun lihaksesi palaavat takaisin normaaliin asentoonsa, selkärankasi pidentyy ja suoristuu luonnollisesti. Fire hieronta sisältää laajan valikoiman nopeutta ja syvyyttä.

NO HANDS Air - hieronta

Joskus saatamme kaivata vain rauhallista ja kevyttä hierontaa. Mikäli koet olosi uupuneeksi tämä hierontatyyli on sinulle. Hidastahtiselle ja lempeälle Air hieronnalle tyypillistä on kevyt, lämmin kosketus, missä voidaan yhdistellä sivelyitä ja kevyitä painalluksia.

NO HANDS raskausajan hieronta

NO HANDS raskausajan hieronta auttaa tasapainottamaan kehoasi, pehmentämään lihaskireyksiä ja lievittämään kipuja lempeän ja turvallisen hieronnan avulla. Hieronta voi auttaa sinua myös nukkumaan paremmin ja laskemaan stressitasojasi, vaikuttaen myönteisesti sekä sinun että vauvasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

PUOLIHIERONNAT

30 minuuttia / 49€

Valittavanasi seuraavat hieronnat:

NO HANDS  selkä hieronta

Tämä hieronta pyrkii purkamaan selkärangan, lantion ja kaulan kireyksiä.

NO HANDS jalka hieronta

Tässä hieronnassa käydään tarkkaan läpi jalkapohjat, jalkaterät, pohkeet ja sääret.

NO HANDS kasvojen ja niskan hieronta

Tämä hieronta on itse asiassa koko pään, kaulan, kasvojen ja hartioiden hieronta.

 

Tutustumistarjous!

Ensimmäinen NO HANDS kokovartalohieronta hintaan 68€ tai 4 kokovartalohierontaa kuukauden sisään hintaan 270€ (67,50€/kerta). Mahdollisuus myös edullisempaan kertahintaan kuukausisopimuksella (minimi sitoutumisaika 6kk). Kysy lisää.

 

Asiakkailta