PALVELUT

 

Beyond Massage tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hierontapalveluja sekä kehollista traumaterapiaa, joka keskittyy purkamaan traumaa keskushermostosta. Jokainen hoito räätälöidään sinun sen hetkisten tarpeidesi, toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Mikäli olet kiinnostunut NO HANDS hieronnasta voit varata palvelun suoraan nettiajanvarauksen kautta. Keholliseen traumaterapiaan liittyen yhteydenotot sähköpostitse.

KEHOLLINEN TRAUMATERAPIA

60 minuuttia / 115€

Mikäli kärsit traumasta tai hermostosi on jatkuvasti yli- tai alivirittyneessä tilassa, tämä on juuri oikea hoito sinulle. Menetelmä purkaa traumatietoisen kosketuksen ja liikkeiden avulla hermostoon kertynyttä traumaa, lisäten resilienssiäsi, eli jaksamistasi arjessa. Lyhyesti ja ytimekkäästi trauman purkaminen tasapainottaa hermostoasi ja muuttaa sitä kautta sen, miten reagoit ympäröivään maailmaan, muihin ihmisiin sekä jokapäiväisen elämän haasteisiin.

 

KOKOVARTALOHIERONNAT

60 minuuttia / 85€

Valittavanasi seuraavat hoidot:

NO HANDS 4 elements massage

4 elements massage on yhdistelmä neljää hyvin erilaista hierontatyyliä. Jos et ole aiemmin kokenut NO HANDS hierontaa, tämä on hyvä tapa aloittaa. Kun olet kokenut kaikki hierontatyylit, sinun on jatkossa helpompi pyytää, juuri sellaista hoitoa mitä kaipaat. Kehosi ottaa hoidosta kaiken tarvitsemansa, olipa kyse sitten kireyksistä luopumisesta, kehon ja mielen yhteydestä, vapautumisesta tai piristymisestä.

NO HANDS Earth massage

”Maadoittava” Earth massage on hidastempoinen ja syvä hierontatyyli, missä käytetään paljon painetta, sen tuntumatta kivuliaalle. Se on erinomainen valinta, mikäli tunnet tarvetta hidastaa tahtia ja hengittää syvemmin tai jos olet kadottanut yhteyden itseesi ja kehoosi. Mikään muu hoito maailmassa ei aseta kehollesi niin paljon painoa, niin hellävaraisesti ja turvallisesti.

NO HANDS Water massage

Niin suuri osa kireyksistämme tulee mielestä. Tämä hieronta tyynnyttää ja rauhoittaa mieltäsi lempeillä, mutta syvillä sivelyillä, jotka ovat ainutlaatuisia NO HANDS -hieronnalle. Aaltomaiset voimakkaat sivelyt, jotka virtaavat kehollasi, edesauttavat kehon kaikkien lihaksien vapautumista. Water massage huuhtoo huolet mielestäsi, rauhoittaa hermostoasi ja vähentää stressiä.

NO HANDS Fire massage

Fire massage avaa kehosi lukot, lisäämällä niveltesi liikkuvuutta ja venyttämällä lihaksesi takaisin luonnolliseen joustavuuteensa, ilman kipua ja epämukavuutta. Kun lihaksesi palaavat takaisin normaaliin asentoonsa, selkärankasi pidentyy ja suoristuu luonnollisesti. Hoito sisältää laajan valikoiman nopeutta ja syvyyttä ja jättää kehosi täyteen energiaa koko tulevalle viikolle.

NO HANDS Air massage

Joskus tarvitsemme vain rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Mikäli koet itsesi uupuneeksi ja kehosi “energiapankki” on ollut pitkään tyhjä, tämä hoito on sinulle. Rauhallinen ja lempeä hieronta antaa kehollesi aikaa ja tilaa korjata itsensä. Tämä hierontatyyli eroaa eniten muista ja sille tyypillistä on kevyt, lämmin kosketus.

NO HANDS raskausajan hieronta

NO HANDS raskausajan hieronta auttaa tasapainottamaan sekä kehoasi että mieltäsi, hermostoon vaikuttavan lempeän ja turvallisen hieronnan avulla. Hoito auttaa lihaskireyksiin ja kipuihin, mutta myös nukkumaan paremmin ja laskemaan stressitasojasi, vaikuttaen myönteisesti sekä sinun että vauvasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

PUOLIHIERONNAT

30 minuuttia / 49€

Valittavanasi seuraavat hoidot:

NO HANDS back massage

Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista vapauttaa jännitystä ja purkaa kaikki selkärangan, lantion ja kaulan solmut. NO HANDS hieronnan ainutlaatuinen lähestymistapa tarkoittaa, että tuloksia saadaan aikaan kivuttomasti.

NO HANDS foot massage

Jaloista löytyvät heijastepisteet hoitavat koko vartaloasi ja tämän käsittelyn jälkeen voit lähteä tuntien, että koko vartalosi on kokenut muutoksen. Tämä on syvärentouttava ja miellyttävä hoito, joka sulattaa arjen huolet. Hoidon jälkeen koet että “kävelet ilmassa”.

NO HANDS face and neck massage

Tämä hoito on itse asiassa koko pään, kaulan, kasvojen ja hartioiden hieronta. Se auttaa sinua vapauttamaan jännitystä koko olemuksestasi ja saa sinut tuntemaan itsesi hemmotelluksi ja piristyneeksi. Käsittely on yksinkertaisesti ainutlaatuinen ja syvästi mieltä ylentävä kokemus.

 

Tutustumistarjous!

Ensimmäinen NO HANDS kokovartalohieronta hintaan 68€ tai 4 kokovartalohierontaa kuukauden sisään hintaan 270€ (67,50€/kerta). Mahdollisuus myös edullisempaan kertahintaan kuukausisopimuksella (minimi sitoutumisaika 6kk). Kysy lisää.

 

Asiakkailta