PALVELUT

 

Beyond Massage tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hierontapalveluja. Jokainen hieronta räätälöidään sinun sen hetkisten tarpeidesi, toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan ja hierontaa voidaan mukauttaa myös sen aikana. Alkuun sopivan hoidon valinta voi tuntua hankalalta, mutta suosittelen varaamaan sen palvelun, mikä juuri nyt puhuttelee sinua, alla olevasta listasta. Pohditaan sitten hoitopäivänä yhdessä, onko se oikea hoito juuri sinulle.

KOKOVARTALOHIERONNAT

60 minuuttia

 

NO HANDS Structural release massage, 79€

Structural Release on kuin urheiluhieronta potenssiin kaksi, paitsi että NO HANDS:in ainutlaatuinen lähestymistapa tarkoittaa, että tuloksia saadaan aikaan lempeästi. Hoito pyrkii vapauttamaan selkärankasi, niskasi ja lantiosi, jotta ne toimisivat kuten ne on tarkoitettu toimimaan. Valitse tämä hieronta, mikäli kaipaat muokkaavampaa hierontaa tai jos koet että sinulla on rakenteellista epätasapainoa kehossasi.

NO HANDS 4 elements massage, 79€

4 elements massage on yhdistelmä neljää hyvin erilaista hierontatyyliä. Jos et ole aiemmin kokenut NO HANDS hierontaa, tämä on hyvä tapa aloittaa. Kun olet kokenut kaikki hierontatyylit, sinun on jatkossa helpompi pyytää, juuri sellaista hoitoa mitä kaipaat. Kehosi ottaa hoidosta kaiken tarvitsemansa, olipa kyse sitten kireyksistä luopumisesta, kehon ja mielen yhteydestä, vapautumisesta tai piristymisestä.

NO HANDS Earth massage, 79€

”Maadoittava” Earth massage on hidastempoinen ja syvä hierontatyyli, missä käytetään paljon painetta, sen tuntumatta kivuliaalle. Se on erinomainen valinta, mikäli tunnet tarvetta hidastaa tahtia ja hengittää syvemmin tai jos olet kadottanut yhteyden itseesi ja kehoosi. Mikään muu hoito maailmassa ei aseta kehollesi niin paljon painoa, niin hellävaraisesti ja turvallisesti.

NO HANDS Water massage, 79€

Niin suuri osa kireyksistämme tulee mielestä. Tämä hieronta tyynnyttää ja rauhoittaa mieltäsi lempeillä, mutta syvillä sivelyillä, jotka ovat ainutlaatuisia NO HANDS -hieronnalle. Aaltomaiset voimakkaat sivelyt, jotka virtaavat kehollasi, edesauttavat kehon kaikkien lihaksien vapautumista. Water massage huuhtoo huolet mielestäsi, rauhoittaa hermostoasi ja vähentää stressiä.

NO HANDS Fire massage, 79€

Fire massage avaa kehosi lukot, lisäämällä niveltesi liikkuvuutta ja venyttämällä lihaksesi takaisin luonnolliseen joustavuuteensa, ilman kipua ja epämukavuutta. Kun lihaksesi palaavat takaisin normaaliin asentoonsa, selkärankasi pidentyy ja suoristuu luonnollisesti. Hoito sisältää laajan valikoiman nopeutta ja syvyyttä ja jättää kehosi täyteen energiaa koko tulevalle viikolle.

NO HANDS Air massage, 79€

Joskus tarvitsemme vain rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Mikäli koet itsesi uupuneeksi ja kehosi “energiapankki” on ollut pitkään tyhjä, tämä hoito on sinulle. Rauhallinen ja lempeä hieronta antaa kehollesi aikaa ja tilaa korjata itsensä. Tämä hierontatyyli eroaa eniten muista ja sille tyypillistä on kevyt, lämmin kosketus.

 

90 minuuttia

PREMIUM Hemmotteluhoito, 125€

Tämä hemmotteluhoito, joka sisältää vapaavalintaisen 60 minuutin NO HANDS kokovartalohieronnan ja 30 minuutin autuaan lepohetken mukavassa hoitohuoneessamme, on juuri se, mitä tarvitset ladataksesi akkusi. Nauti olostasi omassa rauhassa ja ota vaikka päiväunet hoidon jälkeen, jos siltä tuntuu. Sisältää raikkaan hedelmälautasen ja lasin (alkoholitonta) kuplivaa hedelmäjuomaa. Anna lahjaksi tai varaa itsellesi omaa laatuaikaa kiireen keskelle!

 

PUOLIHIERONNAT

30 minuuttia

NO HANDS back massage, 43€

Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista vapauttaa jännitystä ja purkaa kaikki selkärangan, lantion ja kaulan solmut. NO HANDS hieronnan ainutlaatuinen lähestymistapa tarkoittaa, että tuloksia saadaan aikaan kivuttomasti.

NO HANDS foot massage, 43€

Jaloista löytyvät heijastepisteet hoitavat koko vartaloasi ja tämän käsittelyn jälkeen voit lähteä tuntien, että koko vartalosi on kokenut muutoksen. Tämä on syvärentouttava ja miellyttävä hoito, joka sulattaa arjen huolet. Hoidon jälkeen koet että “kävelet ilmassa”.

NO HANDS face and neck massage, 43€

Tämä hoito on itse asiassa koko pään, kaulan, kasvojen ja hartioiden hieronta. Se auttaa sinua vapauttamaan jännitystä koko olemuksestasi ja saa sinut tuntemaan itsesi hemmotelluksi ja piristyneeksi. Käsittely on yksinkertaisesti ainutlaatuinen ja syvästi mieltä ylentävä kokemus.

 

Tutustumistarjous!

Ensimmäinen NO HANDS kokovartalohieronta (60 min) 59€ tai 4 kokovartalohierontaa kuukauden sisään hintaan 220€ (55€/kerta). Mahdollisuus myös edullisempaan kertahintaan kuukausisopimuksella (minimi sitoutumisaika 6kk). Kysy lisää.

 

Asiakkailta