TARINANI

Erika Louhivuori

Beyond Massagen takaa löydyn minä, Erika Louhivuori, Helsingissä toimiva koulutettu hieroja, NO HANDS® terapeutti ja TRAUMA DISCHARGE terapeutti. Olen erikoistunut hermostoa tasapainottaviin menetelmiin ja tarjoan palveluita tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Koulutetuksi hierojaksi valmistumisen jälkeen olen hakenut oppia ulkomailta ja käynyt Isossa Britanniassa erikoistumassa psykoterapeutti ja hieroja Gerry Pyvesin kehittämiin alaa mullistaneisiin menetelmiin, NO HANDS- hierontaan ja TRAUMA DISCHARGE terapiaan, jotka molemmat vaikuttavat suoraan hermostoon. Lisäksi olen perehtynyt vireystilansäätelyyn sekä trauman ja stressin vaikutukseen hermostoomme.

Voisi sanoa, että päädyin alalle sattuman kautta tai rakkaudesta menetelmiin, joita tarjoan. Sain nimittäin aikoinaan itse NO HANDS-hieronnasta äärettömän suuren avun, kun kävin lähellä uupumuksen rajaa, asuessani Englannissa 2011-2014.

Tällä hetkellä minulla on, vastaanottotyöni ohella, meneillään Master- tason opinnot Isossa Britanniassa ja toivon ensi vuonna saavani pätevyyden lähteä kouluttamaan muita ammattilaisia täällä Suomessa. Unelmani on koko ajan ollut tuoda Suomeen oman hyvinvoinnin mullistaneet hoitomuodot ja opettaa ihmisiä, miten he pystyvät omatoimisesti tasapainottamaan hermostoaan.