Mistä tarkalleen NO HANDS hieronnassa on kyse?

mistä NO HANDS hieronnassa oikein on kyse

Minulta kysytään viikoittain, mistä NO HANDS hieronnassa on kyse. Tämä on aihe, josta voisin puhua tuntikaudet ja kertoa mahtavia tarinoita minun omista kokemuksista, asiakkaana ja nyt myös terapeuttina. NO HANDS on hoitomuoto mihin suhtaudun hyvin intohimoisesti ja se yleensä paistaa läpi vahvasti, kun lähden siitä kertomaan. Toivottavasti sama palo näkyy täältä rivien välistä pienestä infopaketista, jonka tein teille, jotka ette ole päässeet tätä suoraan kuulemaan livenä. Eli…

NO HANDS on tehokasta hierontaa, mutta myös paljon muuta.

Kyseessä on kokonaisvaltainen hoito, jossa pyritään hoitamaan syyt mahdollisen oireilun takana. Hoito sopii yhtä lailla aktiiviliikkujalle, joka etsii palauttavaa hierontaa kuin toimistotyöntekijälle, joka kärsii niskahartiaseudun kireyksistä tai henkilölle, joka haluaa parantaa kehon ja mielen yhteyttä.

Vaikka NO HANDS hieronta perustuu kosketukseen, kyseessä on hoitomuoto, jonka ihmiset, jotka haluavat enemmän kuin pelkän hemmotteluhoidon, valitsevat hieronnakseen. Laaja palveluvalikoima takaa sen, että jokaiselle löytyy juuri omanlaisensa hoito.

NO HANDS hieronta on syvää, vapauttavaa ja energisoivaa. Se on dynaaminen hierontamuoto, jota pidetään yhtenä tehokkaimmista uusista terapeuttisista hierontahoidoista.

Tämä on hieronta loppuelämäksi, ei vain satunnaisen vamman hoitamiseksi tai itsensä hemmottelua varten (vaikkakin NO HANDS sopii mainiosti myös siihen), vaan hieronta, joka auttaa matkaamaan läpi elämän.

 

Miten NO HANDS hieronta eroaa esimerkiksi klassisesta tai urheiluhieronnasta?

Suurin ero muihin hierontamenetelmiin on se, että NO HANDS hieronta on kivutonta. Kyseessä on asiakaslähtöinen lähestymistapa, tarkoittaen sitä, että vaikka minä teen itse hierontatyö, se olet SINÄ, asiakas, joka päästät irti kireyksistä ja jännityksistä. Eli sinun roolisi tässä on ainakin yhtä iso kuin minun. Pystyt vaikuttamaan lopputulokseen keskittymällä kolmeen hyvin simppeliin asiaan (niistä lisää seuraavassa blogissa).

NO HANDS hieronta ei vaikuta pelkästään lihaksiin ja rakenteisiin, vaan toimii kaikilla tasoilla – fyysisellä, energisellä, emotionaalisella, psyykkisellä ja henkisellä tasolla.

Yksi tunnusmerkeistä NO HANDS hieronnalle on se, että työskentelen melkein täysin hiljaa, kun hieronta on alkanut. Tulet myös huomaamaan, että hierontapöytä on asetettu erittäin matalalle, paljon alhaisemmalle kuin tavanomaisessa hieronnassa. Tämä tarkoittaa, että pystyn hyödyntämään omaa kehonpainoani paremmin, päästen käsittelemään myös syvällä piileviä kireyksiä. Käytän pääasiassa kyynärvarren pehmeää sisäpintaa sivelyissä.  Mukautuvan ja pehmeän kosketuspinnan avulla varmistan sen, että hieronta on aina pehmeää ja kivutonta, mutta käsittely voi olla hyvin syvää tai kevyttä, hidasta tai nopeaa, valinta on sinun. Joka ikinen käsittely räätälöidään sinun sen hetkisten tarpeiden mukaan ja sitä pystytään muokkaamaan myös hieronnan aikana.

Hoidon aikana käsitellään yleensä koko keho. Tämä johtuu siitä, että syy, esimerkiksi niskahartiaseudun kireyksiin, harvemmin löytyy oirehtivalta alueelta. Useimmiten syy toistuviin kireyksiin eivät edes löydy lihaksistosta, vaan esimerkiksi korkeista stressitasoista, liian vähäisestä palautumisesta ja kiireisestä elämästä. NO HANDS menetelmä sisältää liikkeitä, jotka vaikuttavat suoraan keskushermostoon, näin ollen rauhoittaen perimmäiset syyt oireiluun.

 

Miksi varata aika minulta?

Suhtaudun intohimoisesti NO HANDS hierontaan, koska sain siitä itse suurta apua. Uskon turvallisen kosketuksen valtavaan voimaan ja olen sitoutunut korkeatasoiseen asiakaspalveluun. Mikään ei tapahdu ilman suostumustasi – sinä hallitset jokaista liikettä.

Lisäksi voin luvata, että jokainen hieronta on erilainen! Joskus käsittely on hiljainen, toisinaan rankka tai täynnä naurua. Se on mitä vaan tarvitset auttaaksesi sinua löytämään todellisen tasapainon…

Tutustu palveluihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *