Beyond Massagen tarina

beyond massage logo

Tässä blogissa kerron Beyond Massagen tarinan ja syyn miksi olemme olemassa. Lyhyesti ja ytimekkäästi Beyond Massage kiteyttää henkilökohtaisen ajatukseni NO HANDS hieronnasta. NO HANDS hieronta on jotain muuta kuin pelkkää hierontaa, se on ”Beyond Massage”…

En ole välttämättä valinnut kaikkein helpointa reittiä, päättäessäni tuoda Suomeen täällä täysin tuntemattoman hierontamuodon, mutta minun oli kerta kaikkiaan vain pakko! Pakko koska haluan että muutkin pääsevät kokemaan NO HANDS hieronnan taian.

Minun on helppo hehkuttaa tätä hoitoa, kun olen itse saanut siitä niin ison avun (siitä lisää täältä). Lisäksi olen NO HANDS hierojana itse todistanut miten tämä muuttaa ihmisiä. Jotkut asiakkaistani ovat kertoneet, että tuntevat itsensä taas omaksi itsekseen, että ovat vihdoin läsnä tässä ja nyt. Jotkut ovat purskahtaneet itkuun hoidon jälkeen. Monet ovat puhuneet fyysisistä muutoksista, kuten suoremmasta rangasta ja tasapainoisemmasta kävelystä. Toiset taas eivät ole sanoin pystyneet ilmaisemaan oloaan käsittelyn jälkeen.

Ihaninta NO HANDS hieronnassa on, että jokainen asiakas ottaa hoidosta tarvitsemansa, eli jokainen lopputulos on ainutlaatuinen. Joskus tiedämme etukäteen, mikä muutos tulee olemaan, ja joskus vain luotamme, päästämme irti ja ymmärrämme mistä oli kyse noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen. Kyse on loppujen lopuksi irti päästämisestä ja vapautumisesta. Hypystä tuntemattomaan!

Uskon että maailma ja Suomi on valmis omaksumaan ajatuksen, että ihminen on muutakin kuin pelkkää lihasta ja luuta ja että mielemme ja kehomme on kokonaisuus, jota tulisi myös hoitaa sellaisena, kokonaisuutena. Toivon että yhteiskunta on siirtymässä kohti pehmeämpiä arvoja ylipäätään ja pistävän entistä enemmän arvoa (sekä fyysiselle että henkiselle) hyvinvoinnille. Tiedän pystyväni olemaan osa tätä muutosta NO HANDS hieronnan kautta.

Tiedän että syvä ja jatkuva kosketus voi muuttaa elämämme täysin, olen tästä itse elävä esimerkki. Rakenteellinen epätasapaino voidaan korjata ilman, että sitä edes huomataankaan. Lihakset, joissa emme edes tienneet olevan kireyksiä, voidaan rentouttaa kivuttomasti. Olen intohimoisesti myös sitä mieltä, että kehomme muuttuessa muuttuvat myös ajatuksemme, tunteemme ja koko yhteytemme itsemme kanssa. Kaikki tämä saattaa kuulostaa pelkältä mainospuheelta ja ymmärrän sen näkökannan täysin. Ellen olisi itse asiakkaana kokenut NO HANDS hierontaa, minunkin olisi hankala uskoa sen tuomiin mahdollisuuksiin ja hyötyihin.

Beyond Massage on syntynyt rakkaudestani No HANDS hierontaan! En voisi kuvitellakaan tekeväni työtä, jota en rakasta, en ainakaan pidempää aikaa! Uskon vahvasti siihen, että kun oikeasti rakastaa sitä mitä tekee ja uskoon siihen, se kantaa. Minulle on tärkeää, että pystyn selkä suorana seisomaan työni takana.

Suomalaisen stereotyyppisen mentaliteetin vastaisesti Beyond Massageen voi tulla ”vaikka ei olisi mitään vikaa”. Ihan vaan hemmottelemaan itseään, kartuttamaan kosketusta. Voi tulla yhtä lailla hoitamaan vaivaista kehoa kuin rentouttamaan stressaantunutta mieltä.

Ajoittain vähättelen ammattiani, ”olen VAIN hieroja”, mutta loppujen lopuksi olen aika ylpeä siitä mitä päivittäin saan aikaiseksi. Mikään ei motivoi niin paljon kuin se välitön palaute minkä saa asiakkaalta hoidon jälkeen. Voin tyytyväisenä mennä nukkumaan, mielessäni ajatus, että olen tehnyt jonkun toisen päivästä paremman.

Hierojana en välttämättä pysty muuttamaan maailmaa, mutta ainakin vaikuttamaan omien asiakkaiden elämään myönteisesti. Perhosefekti toivottavasti hoitaa loput.

 

Tule sinäkin kokeilemaan mitä muutoksia NO HANDS hieronta voi saada sinussa aikaan! Varaa aikasi tästä!