Covid-19 varotoimenpiteet

tasapainoa keholle ja mielelle

Asiakkaiden ja työntekijöiden terveys on ykkösasia Beyond Massagella. Noudatamme Suomen hallituksen ja THL:n antamia ohjeita. Ohjeita noudattamalla pyrimme jatkamaan toimintaamme asiakkaille ja työntekijöille turvallisella tavalla.

 

Beyond Massagen käytännöt poikkeusaikana:

  1. Jos olet palannut ulkomaanmatkalta, tulee sinun odottaa 2 viikkoa ennen hierontaan tuloa. Sama käytäntö koskee tietenkin myös henkilökuntaa.
  2.  Noudatamme viranomaisten alueellista suositusta kasvomaskin käytöstä, koska emme pysty ylläpitämään tarvittavia turvavälejä hieronnan aikana. Suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Halutessasi voit ostaa maskin myös paikan päällä 1€ lisähintaan.
  3. Huolehdimme korostetusti käsien ja toimipaikan hygieniasta. Toivomme myös asiakkaidemme pesevän kätensä tai käyttävän käsidesiä toimipisteeseen tullessaan.
  4. Sairastamme kotona. Jos on flunssan oireita, jäämme kotiin. Mikäli lähipiiriisi kuuluva henkilö on sairastunut pyydämme odottamaan 2 viikkoa ennen ajan varaamista.
  5. Olemme pidentäneet asiakasväliä, jotta asiakkaat eivät kohtaisi toisiaan ja jotta ehdimme pyyhkimään kaikki kosketuspinnat, edellisen asiakkaan jäljiltä.
  6. Kuten aiemmin, jokaiselle asiakkaalle on erilliset pyyhkeet ja peitteet.
  7. Yli 70-vuotiaat eivät voi tällä hetkellä tulla hierontaan, sillä kuuluvat riskiryhmään, samoin henkilöt, joilla on perussairauksia. Suosittelemme riskiryhmiin kuuluvien asiakkaiden siirtävän hoitoajankohdan myöhempään ajankohtaan.

Sairaustapaukset

Mikäli koet itsesi vähänkin sairaaksi ja tunnistat itsessäsi normaalit flunssan oireet, kuten nuhaa, kurkkukipua, lämpöä, pyydämme peruuttamaan ajan soittamalla numeroon 040-8427588. Peruutuksen voi poikkeusaikana tehdä veloituksetta 4 tuntia ennen varauksen alkua.

 

Ajanvaraus toimii edelleen vaivattomasti netistä. Varaa aikasi tästä!